• telefon: +386 51 312 229
  • e-pošta: info@abc-brizganja.si
  • naslov: Dole pri Krašcah 41b, 1251 Moravče, Slovenija

O podjetju

v14-500px

O podjetju

Mag. Boštjana Šmuca sem spoznal že vsaj 25 let nazaj v SATURNUSU AVTOOPREMI (sedaj je to HELLA SATURNUS SLOVENIJA) kot sodelavca Henrika Privška, ki mi je tedaj pomagal na pot povezovanja in izobraževanja plastičarjev. Boštjan je bil takrat konstrukter orodij in je v našo nastajajočo skupino vnesel zanimanje za sodobna brizgalna orodja, ki so postala ključ do preboja množice naših plastičarjev v razvito Evropo. Obseg dela in znanja je širil kot tehnolog za brizganje in nato kot vodja razvoja plastike in koordinacije med razvojem izdelkov in proizvodnjo.

Širjenje obzorja ga je privedlo v TECOS , razvojni center orodjarstva, kjer je 17 let opravljal dela produktnega vodje delavnice in strokovnega vodje za izobraževanja. Tu sem z njim sodeloval na mnogih področjih. Svoja znanja je na seminarjih podajal mnogim generacijam tehnikov, tehnologov  in razvojnikov. Teme za svoje seminarje je črpal iz potreb, ki so jih pokazali slušatelji in strokovni sodelavci v podjetjih, za katere je delal. Sodelovala sva tudi na nekaj EU razvojnih projektih v programih 7. FP, Cornet in Eureka. Seveda sva se tudi nekaj let srečevala na predavanjih na fakulteti FTPO v Slovenj Gradcu in na mnogih seminarjih.  Boštjan je posebno pozornost namenjal zahtevnim tehnologijam kot so 2k, mikro brizganje, MIM in LSR tehnologije, ker imajo izdelki narejeni s temi tehnologijami izredno visoko dodano vrednost.

Ne preseneča me, da se je Boštjan, tako kot jaz pred mnogimi leti, odločil za samostojno, svobodno in zato še bolj ustvarjalno pot.

– Janez Navodnik

Prednosti

Zakaj se odločiti za sodelovanje z mano?

DELOVNE IZKUŠNJE

Več kot 31 let delovnih izkušenj pri različnih uveljavljenih slovenskih podjetjih

POZNAVANJE TEHNOLOGIJ

Najsodobnejše in najzahtevnejše tehnologije brizganja (2K, 3K, MIM in drugo)

VODENJE

Izkušnje s področja projektnega vodenja in usposabljanj

PRISPEVKI ZNANOSTI

Sem  soavtor znanstvenih prispevkov v reviji Kunsstoffe, mentor 8 diplomskih nalog in soavtor 2 patentov

Boštjan Šmuc

Boštjan Šmuc

Direktor

O meni

Z 31 let delovnih in 260 izvedenimi predavanji in delavnicami se bom potrudil, da bomo skupaj našli primerno rešitev za vas.

OSEBNA BIBLIOGRAFIJA

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.